Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieci je uwielbiają.
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 22
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 59
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1008
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 109
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 144
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 22
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 59
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1008
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 109
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 144
Składniki
Wykonanie: Zarobić rozczyn z drożdży, 3 łyżek mleka, 2 łyżek cukru i 2 łyżek mąki i odstawić. Jajka ubić z resztą cukru, połączyć z podrośniętym rozczynem, mąką i wyrobić aż ciasto będzie odchodziło od ręki. Wyłożyć na stolnicę posypaną mąką, urywać po kawałku i nadziewać po jednej truskawce. Zlepić jak pączka i układać do podrośnięcia spoinami do dołu. Układać w rondlu do gotowania na parze i gotować przez 10 minut. Masło podgrzać z cukrem, polać Parzaki i podawać