Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu i smaczne :)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5127
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 196
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5127
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 196
Składniki
Rozrobic galaretke i odstawic do ostygniecia. Ubic bita śmietane i dodac do niej wystygnieta galaretke.
Wylozyc na spód tortownicy biszkopty po czym wylac na nie piane z galaretki i śnieżki.
Wsawic do zamrazarki żeby stęzało. I tak po koleji z dwiema pozostałymi galaretkami. Gdy wszystkie warstwy zastygna , wylac ostatnia galaretke na piane.