Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu i smaczne :)
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 24
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 49
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 162
Polecam.
Odsłon: 134
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 24
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 49
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 162
Polecam.
Odsłon: 134
Składniki
Rozrobic galaretke i odstawic do ostygniecia. Ubic bita śmietane i dodac do niej wystygnieta galaretke.
Wylozyc na spód tortownicy biszkopty po czym wylac na nie piane z galaretki i śnieżki.
Wsawic do zamrazarki żeby stęzało. I tak po koleji z dwiema pozostałymi galaretkami. Gdy wszystkie warstwy zastygna , wylac ostatnia galaretke na piane.