Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 90
Szybka i smaczna
Odsłon: 13649
Polecam.
Odsłon: 90
Szybka i smaczna
Odsłon: 13649
Składniki
W rondelku rozpuść margarynę z miodem. Lekko ostudź, wsyp przyprawę do pierników, kakao, wymieszaj. Zagnieć z resztą składników. Schłodź.
Ciasto rozwałkuj. Wytnij gwiazdeczki. W środku każdej natnij mniejszą gwiazdeczkę i ułóż landrynkę. Piecz ok. 10 min w temp. 180°C. Udekoruj dowolnie.
Przepis przysłała Anna Waliczek z Dzimierza
Porcje: 25; : 70 min; Cena: 0,95 zł; Kalorie: 165 kcalŹródło: Bella Relaks