Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 568
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 568
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Składniki
Margarynę rozpuścić na małym ogniu, dodać miód i razem połączyć, pozostawić do wystygnięcia. Jajka utrzeć z cukrem i połączyć z wystudzona margaryną z miodem.. Następnie wsypać produkty sypkie i wszystko razem wyrobić, przełożyć w torebkę foliowa, zawinąć i włożyć na całą noc do lodówki. Na drugi dzień wyjąć podzielić na kawałki i rozwałkować na podsypanej mąką stolnicy na grubość 1/2 cm. Układać na blasze wyłożonej papierem i piec ok 12 min w temp 175stC. Po wystudzeniu można ozdobić