Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dużo ich wychodzi, mi wyszło chyba z 7 blach, z tym że jeszcze robiłam z tego ciasta pierniczki alpejskie
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5316
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8595
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17482
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 612
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5316
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8595
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17482
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 612
Składniki
wykonanie jak przy piernikach alpejskich / pączusiach / robiłam z tego ciasta trzy rodzaje pierniczków, tzn. nadziewane , zwykłe , lukrowane , jak kto lubi, ,,,