Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1719
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15111
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3377
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8905
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1719
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15111
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3377
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8905
Składniki
Masło utrzeć z cukrem, stopniowo dodając żółtka i pozostałe składniki. Na końcu wymieszać z ubitą na sztywno pianę z białek. Ciasto przełożyć do foremek i piec w 180 stopniach przez 1 godzinę. Po wystygnięciu cisto przeciąć na 3 części i posmarować powidłami, udekorować polewą lub cukrem pudrem.