Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobry i delikatnie wilgotny. Słodkość pochodzi z banana i brązowego cukru, u mnie kokosowego. Do tego pyszny krem malinowy.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3238
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 593
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3705
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 268
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 448
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3238
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 593
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3705
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 268
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 448
Składniki
Blaszka podłużna 30 cm, wyłożona papierem do pieczenia. Ciasto.
Wybierz pomidory z zalewy i zblenduj je na gładko z bananem, cukrem i olejem.
Dodaj suche składniki i wymieszaj łyżką.
Ciasto przełóż do keksówki, wyrównaj masę.
Piecz w 180 C 40-50 minut do suchego patyczka.
Krem. Na mleku ugotować budyń wymieszany z mąką i żółtkiem.
Masło, cukier waniliowy z pudrem utrzeć na puszystą masę i stopniowo dodawać wystudzony budyń. Na koniec dodać proszek z malin, wymieszać. Ciasto przeciąć na pól, spód włożyć do blaszki. Nałożyć krem, przykryć drugą połową ciasta. Schłodzić w lodówce.