Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy w wykonaniu smaczne pozwalają zagospodarować nadwyżki sera z własnego gospodarstwa
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11640
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 84
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8125
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155140
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1125
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11640
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 84
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8125
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155140
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1125
Składniki
ser przecisnąć przez praskę lub zmielić dodać masło miękkie i mąkę.
zagnieść wszystkie składniki.Rozwałkować cienko,wykrawać kółka jak na pierogi.Na każde kółko nałożyć porcję marmolady np. z czarnej porzeczki lub ósemki kwaśnych jabłek.Zalepiać tak jak pierogi.Piec w temperaturze 180-200 C aż się mocno zezłocą.Posypać cukrem pudrem.