Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 268
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2224
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 977
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 268
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2224
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 977
Składniki
Upiec biszkopt;)
Ananasa odsączamy i kroimy w małe kawałki.Syrop uzupełniamy wodą aby uzyskać 250ml płynu.Mieszamy z budyniem,mąką i1 łyżką cukru.Zagotowujemy.Uzyskany budyń studzimy.Margarynę ucieramy na puch,powoli dokładając żółtka i budyń.Mieszamy z ananasami.
PIANKA KOKOSOWA:
Białka ubijamy z cukrem na sztywną pianę i mieszamy z kokosem.Wkładamy do formy,tej, na której pieklismy biszkopt..Pieczemy na złoty kolor ok 20 min.
Na biszkopt wkładamy masę ananasowo-budyniową,przykrywamy kokosanką.Najlepiej smakuje na drugi dzień.