Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4848
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20751
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2462
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4848
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20751
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2462
Składniki
Masło ubijamy na "puch" dodajemy, serki, cukier puder i mleko w proszku miksując, do całości dodajemy rozpuszczoną w dwóch łyżkach żelatynę, Biszkopt nasączamy cappuccino, nakładamy masę, układamy na wierzchu biszkopty również mocno nasączone w cappuccino, całość polewamy czekoladą rozpuszczoną w kąpieli wodnej. Wstawiamy do lodówki na 1-2godz.