Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 190
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20156
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 190
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20156
Składniki
Masło ubijamy na "puch" dodajemy, serki, cukier puder i mleko w proszku miksując, do całości dodajemy rozpuszczoną w dwóch łyżkach żelatynę, Biszkopt nasączamy cappuccino, nakładamy masę, układamy na wierzchu biszkopty również mocno nasączone w cappuccino, całość polewamy czekoladą rozpuszczoną w kąpieli wodnej. Wstawiamy do lodówki na 1-2godz.