Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto które robi się samo !!!! , na zdjęciu jest połowa porcji.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 829
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1944
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 438
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 829
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1944
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 438
Składniki
Do miski po kolei dodawaj : - rozkruszone drożdże -zasyp 1 szkl. cukru -4 jajka roztrzepane -zasyp 4 szklankami mąki -zalej ciepłym mlekiem 3/4 szklanki - na koniec olej 1 szklanka
Nic nie rób !!!!! Nie mieszaj !!!!!!) Przykryj ściereczką , zostaw na 3 godziny . W tym czasie obierz rabarbar, Zrób kruszonkę z mąki, cukru, margaryny , smalcu ( nie musi być ) proporcję tak na oko .
Po 3 godzinach wymieszaj, Wyłóż na blachę Połóż rabarbar, posyp cukrem i kruszonką
Piec 30 minut w temperaturze 170-180 stopni. Owoce mogą być różne. Smacznego Na zdjęciu jest połowa porcji.