Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto które robi się samo !!!! , na zdjęciu jest połowa porcji.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1638
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1408
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1432
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1545
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1638
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1408
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1432
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1545
Składniki
Do miski po kolei dodawaj : - rozkruszone drożdże -zasyp 1 szkl. cukru -4 jajka roztrzepane -zasyp 4 szklankami mąki -zalej ciepłym mlekiem 3/4 szklanki - na koniec olej 1 szklanka
Nic nie rób !!!!! Nie mieszaj !!!!!!) Przykryj ściereczką , zostaw na 3 godziny . W tym czasie obierz rabarbar, Zrób kruszonkę z mąki, cukru, margaryny , smalcu ( nie musi być ) proporcję tak na oko .
Po 3 godzinach wymieszaj, Wyłóż na blachę Połóż rabarbar, posyp cukrem i kruszonką
Piec 30 minut w temperaturze 170-180 stopni. Owoce mogą być różne. Smacznego Na zdjęciu jest połowa porcji.