Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto które robi się samo !!!! , na zdjęciu jest połowa porcji.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19305
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13065
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1711
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232168
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19305
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13065
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1711
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232168
Składniki
Do miski po kolei dodawaj : - rozkruszone drożdże -zasyp 1 szkl. cukru -4 jajka roztrzepane -zasyp 4 szklankami mąki -zalej ciepłym mlekiem 3/4 szklanki - na koniec olej 1 szklanka
Nic nie rób !!!!! Nie mieszaj !!!!!!) Przykryj ściereczką , zostaw na 3 godziny . W tym czasie obierz rabarbar, Zrób kruszonkę z mąki, cukru, margaryny , smalcu ( nie musi być ) proporcję tak na oko .
Po 3 godzinach wymieszaj, Wyłóż na blachę Połóż rabarbar, posyp cukrem i kruszonką
Piec 30 minut w temperaturze 170-180 stopni. Owoce mogą być różne. Smacznego Na zdjęciu jest połowa porcji.