Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO SZYBKI W WYKONANIU , PROSTY ,
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5660
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 949
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 246
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 35038
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 101
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5660
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 949
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 246
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 35038
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 101
Składniki
Jabłka obrac i pokroic w kostkę ,
Jajka , cukier i olej zmiksowac , dodawac ciągle miksując cynamon , sodę , kakao , mąkę
Następnie dodac orzechy , rodzynki i wymieszac łyżką
Gdy ciasto jest gotowe wlac na wcześniej przygotowaną blaszkę tzn wysmarowac tłuszczem i posypac ja bułką tartą.
Piec w temp, 180 stopni przez 45 min
dekoracja wg własnego uznania