Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 57
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 44
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 187
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 57
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 44
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 187
Składniki
przygotować krem karpatkowy według przepisu na opakowaniu.
galaretkę rozpuścic w szklance gorącej wody.
przygotowac bitą śmietanę według przepisu na opakowaniu.
po wystygnięciu kremu karpatkowego, zmiksowac z margaryną lub masłem.
po wystygnięciu galaretki zmiksowac z bitą śmietaną .
układac warstwami : herbatniki, krem karpatkowy, herbatniki, masa krówkowa, herbatki, krem karpatkowy herbatniki i bita śmietana z galaretką.
zaraz włożyc do lodówki do stężenia.