Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla zakochanych w kokosach:D
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 364
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 364
Składniki
mleko zagotowujemy wraz z cukrem pudrem (można dodać więcej niż 2 łyżki) i kokosami, następnie odstawiamy do ostygnięcia. w międzyczasie przygotowujemy galaretki i odstawiamy. gdy masa kokosowa będzie zimna łączymy ją z roztarta margaryna i na końcu z białkami (są w przepisie ale ja ich nie dodaje). wykładamy krem na biszkopt na to wylewamy galaretkę. po stężeniu galaretki układamy petitki wcześniej namoczone w wodzie lub jak ktoś woli w alkoholu