Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto proste w wykonaniu i bardzo pyszne, w sam raz do kawki
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113239
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 646
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1133
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 736
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113239
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 646
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1133
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 736
Składniki
Białka ubij z cukrem. Ubijając dalej, dodawaj żółtka, mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i kisiel (użyłam 2 opakowania kisielu z kawałkami owoców "FRUGO" passiflora, słodki kubek). Na końcu wlej roztopioną margarynę lub masło. Wyłóż ciasto do natłuszczonej i posypanej tartą bułką formy. Na wierzchu ułóż zamrożone owoce (uwaga na śliwki, ja musiałam pousuwać pestki). Po upieczeniu przestudź i posyp cukrem pudrem.