Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto dość czasochłonne lecz warte zachodu. Rozpływa się w ustach.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1904
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1904
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Składniki
Ser zemleć 2 razy, dodać masło, cukier, jajka. dokładnie utrzeć. Postawić na ogniu i stale mieszając zagotować. Następnie dodać budyń rozpuszczony w małej ilości wody i chwilkę gotować - około 4-5 minut - ciągle mieszając. Gorącą masę wyłożyć na 1 placek, przykryć 2 - na to wyłożyć masę jabłkową. przykryć 3 plackiem i polać dowolną polewą.