Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten placek jest bardzo smaczny,a zarazem prosty do zrobienia.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10861
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6234
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5385
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13167
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4910
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10861
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6234
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5385
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13167
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4910
Składniki
Makę ,cukier,kakao i cynamon wsypujemy do miski wlewamy mleko i olej,dodajemy jajko,sode i proszek do pieczenia.Wszystko dokładnie miksujemy.
Uzyskana mase wlewamy do natluszczonej i posypanej bułka formy.Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do temp.200 stopni i pieczemy ok.30 minut.
Po upieczeniu ciasto wyjmujemy i studzimy.Nastepnie przekrawamy wzdłuż na pół i obie częscie smarujemy dżemem .Składamy.Pozsypujemy cukrem pudrem.SMACZNEGO.