Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten placek jest bardzo smaczny,a zarazem prosty do zrobienia.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1303
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1088
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1303
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1088
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Składniki
Makę ,cukier,kakao i cynamon wsypujemy do miski wlewamy mleko i olej,dodajemy jajko,sode i proszek do pieczenia.Wszystko dokładnie miksujemy.
Uzyskana mase wlewamy do natluszczonej i posypanej bułka formy.Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do temp.200 stopni i pieczemy ok.30 minut.
Po upieczeniu ciasto wyjmujemy i studzimy.Nastepnie przekrawamy wzdłuż na pół i obie częscie smarujemy dżemem .Składamy.Pozsypujemy cukrem pudrem.SMACZNEGO.