Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polewa czekoladowa do ciast ,ciasteczek czy deserów. Zapraszam na film.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23155
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23155
Składniki
Masło rozpuścić w rondelku dodać kakao i trzepaczką zamieszać do połączenia się składników. Rozpuszczamy na małym ogniu .Dodać cukier puder i ciągle mieszamy trzepaczką ,teraz wlewamy mleko i mieszamy nie doprowadzając do wrzenia. Wyłączyć gaz i gorącą polewą polać nasze ciasto lub deser. Uwaga ,gdybyś miał za gęste należy rozrobić z 1 łyżką mleka. Zobacz krótki filmik na moim kanale.