Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są bardzo smaczne. Marmoladę można dodawać dowolną lub też może to być domowy gęsty dżem.
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 110
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 129
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 110
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 129
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Składniki
· Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, posiekać z masłem. Dodać przemielony lub zmiksowany ser twarogowy, żółtka, cukier puder, cukier waniliowy, sok z cytryny, skórkę pomarańczową i zagnieść ciasto, rozwałkować. · Szklanką wyciąć krążki. Ułożyć na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce, nałożyć marmoladę, ciasto posmarować roztrzepanym jajkiem. Blaszkę z ciasteczkami wstawić do piekarnika. · Piec około 15 minut w temperaturze 180 stopni C. SMACZNEGO !!!