Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31330
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14621
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1391
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31330
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14621
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1391
Składniki
Skórkę z pomarańczy, cukier, sok, mleko i olej mieszam. Dodaję jajka i miksuję. Wsypuję mąkę, proszek, sodę i szczyptę soli, znów miksuję. Przekładam ciasto do formy.
Piekę je godzinę w 180 st . C. Gdy wystygnie, kroję w poprzek, przekładam dżemem i ewentualnie posypuję cukrem pudrem.