Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czereśnie w końcu można zakupić w przyzwoitej cenie. Trzeba to wykorzystać najlepiej przygotowując prosty deser. Ciasto z czereśniami to świetna przekąska po rodzinnym obiedzie. Ciasto na pewno będzie smakować Twoim bliskim i mało kto uwierzy, że to wypiek, w którym nie ma jajek.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 824
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 661
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5635
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 578
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4807
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1024
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 824
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 661
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5635
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 578
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4807
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1024
Składniki
Umyte i osuszone czereśnie przekrawamy na pół i usuwamy pestki.
Mąkę mieszamy z erytrytolem i proszkiem do pieczenia. W oddzielnym naczyniu mieszamy mleko, olej i aromat cytrynowy.
Masę wylewamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, na wierzchu układamy połówki czereśni. Ciasto pieczemy na środkowym poziomie piekarnika przez 45-50 minut w 180 stopniach bez termoobiegu. Smacznego!