Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie ciasteczka, które przygotujecie bez tłuszczu i bez nabiału! Najlepiej smakują posmarowane dżemem.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7924
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 313
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3222
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7924
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 313
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3222
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Mąkę pszenną połączyć z mąką ziemniaczaną i proszkiem do pieczenia. Wsypać do utartych jajek i zagnieść ciasto. Ciasto rozwałkować na ok. 5 mm i foremką wycinać ciasteczka. Przełożyć je za formę wyłożoną papierem do pieczenia i piec ok. 10 min. w 180ºC. Po upieczeniu można posmarować dżemem.