Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie ciasteczka, które przygotujecie bez tłuszczu i bez nabiału! Najlepiej smakują posmarowane dżemem.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1617
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232034
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5098
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1617
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232034
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5098
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Mąkę pszenną połączyć z mąką ziemniaczaną i proszkiem do pieczenia. Wsypać do utartych jajek i zagnieść ciasto. Ciasto rozwałkować na ok. 5 mm i foremką wycinać ciasteczka. Przełożyć je za formę wyłożoną papierem do pieczenia i piec ok. 10 min. w 180ºC. Po upieczeniu można posmarować dżemem.