Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1102
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5807
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1200
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1102
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5807
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1200
Składniki
Z podanych składników upiec biszkopt i po przestudzeniu przekroić lub upiec 2, każdy z 4 jajek. Galaretki rozpuścić w połowie ilości wody podanej na opakowaniu, odstawić do stężenia, pokroić w paski. 1 łyżeczkę żelatyny namoczyć i podgrzewać do rozpuszczenia, zimną ale płynną wymieszać dokładnie z 1 serkiem. Biszkopt posmarować dżemem, wyłożyć serek, ułożyć ptasie mleczko(mnie wyszły 4 rzędy), między nimi ułożyć paski galaretki. Podobnie przygotować drugi serek, wyłożyć, wyrównać. Biszkopt posmarować dżemem i wyłożyć na ciasto, udekorować.