Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9478
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2957
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6534
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9478
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2957
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6534
Składniki
Z podanych składników upiec biszkopt i po przestudzeniu przekroić lub upiec 2, każdy z 4 jajek. Galaretki rozpuścić w połowie ilości wody podanej na opakowaniu, odstawić do stężenia, pokroić w paski. 1 łyżeczkę żelatyny namoczyć i podgrzewać do rozpuszczenia, zimną ale płynną wymieszać dokładnie z 1 serkiem. Biszkopt posmarować dżemem, wyłożyć serek, ułożyć ptasie mleczko(mnie wyszły 4 rzędy), między nimi ułożyć paski galaretki. Podobnie przygotować drugi serek, wyłożyć, wyrównać. Biszkopt posmarować dżemem i wyłożyć na ciasto, udekorować.