Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabarbarem i kruszonką. Możesz użyć innych owoców.
Delikatne mięso świetnie komponuje się z dodatkami jakie dodałam do sosu. Ser...
Odsłon: 1258
Stek kalafiorowy to prosty przepis na danie inspirowane kuchnią włoską, który...
Odsłon: 1454
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 727
Przepis na polewę jest bardzo prosty i łatwy , a polewa smaczna, łatwo się ni...
Odsłon: 153
Delikatne mięso świetnie komponuje się z dodatkami jakie dodałam do sosu. Ser...
Odsłon: 1258
Stek kalafiorowy to prosty przepis na danie inspirowane kuchnią włoską, który...
Odsłon: 1454
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 727
Przepis na polewę jest bardzo prosty i łatwy , a polewa smaczna, łatwo się ni...
Odsłon: 153
Składniki
Rabarbar pokrój w paski, posyp cukrem i odstaw na kilka minut. Z podanych składników zagnieść kruszonkę.
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym, dodaj olej i jogurt. Wymieszaj, stopniowo dosypuj mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i sodą. Wymieszaj. Blachę o wymiarach 25x36 wyłóż papierem do pieczenia i przełóż ciasto, ułóż rabarbar posyp cynamonem i kruszonką. Piec około 40 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.