Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabarbarem i kruszonką. Możesz użyć innych owoców.
Smaczna, domowa zupa pomidorowa. Smak dzieciństwa, zasmakuje dużym i małym ła...
Odsłon: 88
Najłatwiejszy sernik do wykonania. Smaczny i forma serca z galaretki sprawia,...
Odsłon: 89
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 968
Smaczna, domowa zupa pomidorowa. Smak dzieciństwa, zasmakuje dużym i małym ła...
Odsłon: 88
Najłatwiejszy sernik do wykonania. Smaczny i forma serca z galaretki sprawia,...
Odsłon: 89
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 968
Składniki
Rabarbar pokrój w paski, posyp cukrem i odstaw na kilka minut. Z podanych składników zagnieść kruszonkę.
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym, dodaj olej i jogurt. Wymieszaj, stopniowo dosypuj mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i sodą. Wymieszaj. Blachę o wymiarach 25x36 wyłóż papierem do pieczenia i przełóż ciasto, ułóż rabarbar posyp cynamonem i kruszonką. Piec około 40 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.