Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie,puszyste lekkie
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4183
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11469
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6566
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5507
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13603
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5395
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4183
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11469
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6566
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5507
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13603
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5395
Składniki
Biszkopt;jaja ubić z cukrem na puszystą masę dodać przesiane składniki suche i delikatnie wymieszać.Wylać ciasto na dużą blaszkę i piec ok. 40 min. w 160-170 stopni. Po wystudzeniu przekroić na 3 części i przełożyć śmietaną.
Masa ;Śmietanę ubić na bardzo sztywną masę dodać cukier waniliowy i kakao