Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość drogi ale warto wypróbować. Delikatna masa serowa rozpływająca się w ustach
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2364
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4458
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1473
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 423
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2364
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4458
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1473
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 423
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto zagnieść razem na jednolitą masę i wyłożyć na blaszkę... Ser zmiksować z cukrem i dodawać stopniowo po 1 żółtku oraz sypki budyń. W osobnym naczyniu ubić śmietankę kremówkę i delikatnie wymieszać z serem, na koniec dodać ubite białka na sztywno i ponownie dokładnie wymieszać. Wylać masę serową na ciasto (masa będzie lejąca) Piec w temperaturze 160- 180" 45-50 min.