Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 484
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 57
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 94
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 484
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 57
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 94
Składniki
Zmielić orzechy i sucharki na miał.
Przełożyć je do miski i stopniowo mieszać z nutellą do jednolitej masy(podobna do plasteliny).
Wyłożyć blachę papierem do pieczenia i włożyć masę z nutelli.
Posmarować to kwaśną śmietaną.
Ubić śmietanę z cukrem pudrem(najlepiej gdy śmietana będzie dzień wcześniej w lodówce, a garnek w którym będziesz ubijać będzie zimny).
W między czasie ugotować żelatynę z mlekiem i to połączyć ciągle mieszając.
Wylać to do blaszki.
Rozpuścić galaretki.
Ułożyć w blaszce owoce i zalać je galaretką.
Włożyć do lodówki, żeby się schłodziło.