Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na pyszne ciasto!
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11030
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11030
Składniki
maslo z cukrem i wanilia ubijamy na biala mase.Dodajemy po jednym jajku i ubijamy dalej. Do maki wsypujemy sól,proszek do pieczenia i na przemian z mlekiem dodajemy ja do masy jajecznej ciagle mieszajac do polaczenia skladników. Forma 26cm
Ciasto wykladamy na tortownice lub blaszke ,dodajemy truskawki i posypujemy migdalami. Pieczemy góra/dól przez 50 min.180 stopni lub termoobieg 160 stopni Po ostudzeniu mozna posypac cukrem pudrem. SMACZNEGO!