Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, wilgotne ciasto kakaowe. Niepotrzebne są miski, miksery.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 50
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 119
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 129
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 94
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 876
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 50
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 119
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 129
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 94
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 876
Składniki
Średniej wielkości kwadratową blaszkę wykładamy papierem do pieczenia. Wszystkie suche składniki wsypujemy na blaszkę i mieszamy. Robimy 3 "dołki" -1 większy i 2 małe. Do dużego wlewamy olej a do małych ocet i aromat waniliowy ( cukier waniliowy ). Polewamy wodą i wszystko dokładnie mieszamy łyżką.
Piekarnik nagrzewamy do 175 st. Blaszkę wkładamy do piekarnika i pieczemy ok. 35 minut - do suchego patyczka. Ciasto można polać dowolną polewą ale gwarantuję, że i bez niej jest pyszne. Smacznego!