Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne ciasto ucierane z rabarbarem i kokosową kruszonką.Idealne na niedzielne popołudnie do kawki. Zamiast rabarbaru możesz użyć innych owoców sezonowych.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4895
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13488
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3217
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 995
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4895
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13488
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3217
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 995
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę wstaw do lodówki. Rabarbar umyj i pokrój w kostkę dodaj cukier i cynamon wymieszaj.Odstaw.
Miękkie masło utrzyj z cukrem,dodaj żółtka i utrzyj na puszystą dodaj ocet, śmietanę oraz obie mąki przesiane z proszkiem do pieczenia .Na koniec ubitą pianę z białek.Całość dokładnie wymieszaj.Blachę o wymiarach 25x35 wyłóż papierem do pieczenia i wyłóż ciasto,posyp rabarbarem i kruszonką.Piecz około 35 minut w temperaturze 180 st lub do suchego patyczka.