Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne ciasto ucierane z rabarbarem i kokosową kruszonką.Idealne na niedzielne popołudnie do kawki. Zamiast rabarbaru możesz użyć innych owoców sezonowych.
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4829
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7392
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 398
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 91
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 83
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4829
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7392
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 398
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 91
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 83
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę wstaw do lodówki. Rabarbar umyj i pokrój w kostkę dodaj cukier i cynamon wymieszaj.Odstaw.
Miękkie masło utrzyj z cukrem,dodaj żółtka i utrzyj na puszystą dodaj ocet, śmietanę oraz obie mąki przesiane z proszkiem do pieczenia .Na koniec ubitą pianę z białek.Całość dokładnie wymieszaj.Blachę o wymiarach 25x35 wyłóż papierem do pieczenia i wyłóż ciasto,posyp rabarbarem i kruszonką.Piecz około 35 minut w temperaturze 180 st lub do suchego patyczka.