Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne ciasto bez pieczenia- na pewno się uda.
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 80
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2807
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 80
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2807
Składniki
dno tortownicy wyłożyć krakersami. ciasto karpatkowe przygotować według przepisu na opakowaniu. Do gotowego i ciepłego kremu dodać połowę wiórek kokosowych. podzielić krem na pół i wyłożyć na tortownicę. ułożyć znów warstwę krakersów i znów warstwę kremu. Na wierzch wysypać resztę wiórek kokosowych równomierną warstwą. wstawić do lodówki. Można podawać po 2 h schłodzenia.