Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto delikate nie za slodkie poprostu cudo :)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4607
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 873
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8315
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13151
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 469
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4607
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 873
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8315
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13151
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 469
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Składniki
upieczony zimny biszkopt przekroic na pol 1 polowe przelorzyc do blaszki a 2 pokruszyc na dosc drobne kawalki
w garnku podgrzac 0,5 litra smietany kremowki z 2 czekoladami polamanymi na kostki podgrzewac az czekolada sie calkiem rozpusci wtedy wylaczyc gaz i dodac pokruszony biszkopt oraz 10 dag kokosu wymieszac i goraca mase wylorzyc na biszkopt wystudzic
zelatyna rozmieszac w 150 ml wrzatku w wysokim naczyniu ubic smietanke z cukrem i na koniec dodawac stopniowo przestudzona zelatyne wylorzyc na mase kremowa i posypac kokosem :)
ciasto pieklam na blaszce 25x40