Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te rogaliki są uwielbiane przez moją rodzinkę :) Od dawna za mną chodziły aż w końcu nadeszła pora aby je znowu zrobić ;) zawsze gdy je robię to 2 rodzaje z jabłkiem i z marmoladą
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112981
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 328
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 670
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 537
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112981
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 328
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 670
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 537
Składniki
Wszystkie składniki razem zagnieść i wstawić do lodówki na około 2godz. Ciasto rozwałkować na kształt koła, następnie wykrawać trójkąty i nakładać na przemian jabłka i marmoladę.
Rogaliki układać na blaszce wyłożonej papierem i piec w temp. 160-170" około 12 - 15min.
Na koniec można zrobić lukier wg.własnych upodobań Do kawusi idealne :))