Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo słodkości do dobrej kawki.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31414
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 15057
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1406
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31414
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 15057
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1406
Składniki
Galaretkę ugotować i pozostawić do wystudzenia. Wykonanie masy kokosowej: Cukier rozpuścić w mleku, następnie dodać wiórki kokosowe i zagotować aż cukier dobrze połączy się z wiórkami. Margarynę utrzeć i połączyć z ostudzoną masą kokosową. Wykonanie masy kakaowej: Wszystkie składniki połączyć ze sobą, ciastka pokruszyć, dodać do masy kakaowej i zagotować około 5 minut. Składanie rolady: Wafel posmarować masą kakaową , ułożyć pasek tężejącej galaretki, drugi wafel posmarować ciepłą masą kokosową. Położyć wafle jeden na drugim (wafel z masą kokosową ma być na górze) następnie szybko zawinąć.