Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Rolada waniliowa"
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1066
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 135
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1066
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 135
Składniki
Białka ubij z cukrem, dodaj żółtka, mąkę, proszek do pieczenia i budyń. Wymieszaj ciasto. Przelej je na blachę wyłożoną pergaminem. Piecz w temperaturze 200°C około 12 minut. Biszkopt przełóż na ściereczkę, ciasto zroluj.
Brzoskwinie osącz z syropu, kilka odłóż, resztę pokrój. Masło utrzyj z cukrem pudrem, dodaj serek i brzoskwinie. Roladę rozwiń, posmaruj częścią kremu, zwiń. Posmaruj kremem, udekoruj.Źródło: Dobry Tydzień