Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na slodko i bez pieczenia o wspanialym smaku.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 193
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 193
Składniki
Maslo rozpuscic z cukrem i kakao,dodac pokruszone herbatniki (polowe mozna zmiksowac polowe pokruszyc) oraz rodzynki namoczone wczesniej (mozna namoczyc w ulubionym likierze), na koncu dodajemy ciepla i rozpuszczona w 3/4 szklanki goracej wody. Tak otrzymana mase wykladamy na andrut,rozprowadzamy po calej powierzchni,czekamy ok.10 ' az andrut nawilgnie od cieplej masy i zwijamy w rolade.Odstawiamy do lodowki na 2 godz. Stezala kroimy na dowolnej wielkosci krazki.