Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ekspresowe w przygotowaniu, smaczne, aromatyczne rożki
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 84
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 59
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 53
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 102
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19666
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 84
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 59
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 53
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 102
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19666
Składniki
Twaróg rozetrzeć widelcem, dodać żółtko, cukier, cukier waniliowy i sok pomarańczowy, wymieszać. Ciasto francuskie podzielić na 9 kwadratów, na środek każdego wyłożyć farsz twarogowy, złożyć na pół w trójkąt, skleić i brzegi przycisnąć widelcem. Rożki wyłożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i każdy posmarować białkiem. Piec w temp. 190 stopni ok. 15 min, do zrumienienia. Przed podaniem rożki posypać cukrem pudrem. Smacznego :-)