Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z marchewką już nikogo nie dziwi. Z cukinią, z dynią, a nawet z burakiem - to również standard. Ale co powiecie na (oczywiście jednoporcjowe!) ciasto z selerem?
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 71
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 59
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 42
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 34
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 71
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 59
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 42
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 34
Składniki
Piekarnik nastawić do 180 stopni (grzanie: góra i dół). Mąkę pszenną pełnoziarnistą, płatki owsiane, jogurt, proszek do pieczenia, cynamon, imbir, kardamon, sól, jajko, miód oraz startego selera umieścić w naczyniu mieszającym. Wymieszać: obroty nastawić na 4, czas na 2 minuty. Połowę ciasta przelać do kokilki, nałożyć mus jabłkowy, a na to resztę ciasta. Wstawić do piekarnika i piec przez 30-40 minut. Gotowe.