Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam są mega smaczne.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
Gotowe ciasto
Posmarować masą krówka
Zwinąć dwa końce do środka na pół.
Ponownie posmarować masą
I zwinąć boki do środka,
Z ostatnią częścią postąpić tak samo.
Następnie nożem ucinać kawałki około 1 cm do 1,5 cm
Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Posmarować roztrzepanym jajkiem.
Wstawić do nagrzanego piekarnika nastawionego na 180 stopni i piec 25 minut w zależności od piekarnika.
W sam raz dla niespodziewanych gości.