Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w wykonaniu, można to zrobić na biszkoptach albo herbatnikach
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Na dno formy ułożyć paluszki ptysiowe. Galaretki cytr rozuścić w trzech szkl wrzątku. Gdy zaczną tężeć to wymieszać z serkami. wylać do formy. galaretki truskawkowe rozpuścić wg przepisu. zimne wylać na masę.