Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik na kruchym spodzie to z pewnością propozycja dla każdego łasucha ;)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11125
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3729
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1277
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11125
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3729
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1277
Składniki
Zaczynamy od sera. Margarynę utrzeć z cukrem. Następnie wbić żółtka i dokładnie utrzeć. Dodać zmielony twaróg oraz mąkę ziemniaczaną, połączyć. Na końcu dodać ubitą na sztywno pianę i całość delikatnie połączyć.
Składniki na ciasto przełożyć na blat i zarobić ciasto. Część ciasta można odłożyć, by zetrzeć na ser. Prostokątną formę wyłożyć papierem do pieczenia, przełożyć ciasto i równomiernie rozprowadzić. Przelać ser. Zetrzeć pozostałe ciasto na dużych oczkach.
Piec w temp. 170 stopni przez ok. 60 min. Po upieczeniu ostudzić i obficie posypać cukrem pudrem. Smacznego!