Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1410
Polecam.
Odsłon: 217
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 20
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 243
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7979
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1410
Polecam.
Odsłon: 217
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 20
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 243
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7979
Składniki
Na blaszce wysmarowanej tłuszczem wyłożyć biszkopty.
MASA: Roztopić margarynę wcześniej i ostudzić. Do garnka wrzucić wszystkie składniki(twaróg,ostudzoną margarynę,oba cukry,żółtka-oprócz budyniu) i mieszać aż się zagotuje(ok.5min na małym ogniu).Dodać budyń i wlać go jednym ruchem do masy w garnku.Mieszać aby nie powstały grudki.Gotować do momentu aż będzie gęste.
Masę przełożyć na ułożone wcześniej na blaszce biszkopty. Na masie ułożyć kolejną warstwę biszkoptów,polać polewą. POLEWA:wszystkie składniki wrzucić do garnka,gotować ok.15min.Gorącą polewę wylać na ciasto.