Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 330
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 239
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1370
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 330
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 239
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1370
Składniki
Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywną pianę.pozostałe składniki utrzeć mikserem na gładką masę,dodać białka i delikatnie wymieszać łyżką.wylać na dużą blaszkę.
Białka ubić na sztywno i odstawić .Składniki masy serowej połączyć i dobrze zmiksować,na koniec dodać ubite białka i wmieszać delikatnie łyżką w ser.Ser wylać delikatnie na ciasto .Piec w temp. 200 stopni przez pierwsze 10 min.potem obniżyć do 180 st.przez ok 45-50 min.