Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 223
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 75
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 494
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 223
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 75
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 494
Składniki
Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywną pianę.pozostałe składniki utrzeć mikserem na gładką masę,dodać białka i delikatnie wymieszać łyżką.wylać na dużą blaszkę.
Białka ubić na sztywno i odstawić .Składniki masy serowej połączyć i dobrze zmiksować,na koniec dodać ubite białka i wmieszać delikatnie łyżką w ser.Ser wylać delikatnie na ciasto .Piec w temp. 200 stopni przez pierwsze 10 min.potem obniżyć do 180 st.przez ok 45-50 min.