Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik z galaretką *(osobista inspiracja)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113059
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113059
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Herbatniki kruszymy i łączymy z miękkim masłem.Przepis na formę 23x23 lub tortownice 24 cm odstawiamy .Żółtka oddzielamy od białek.Masło ucieramy z żółtkami,do puszystej masy dodajemy mąkę i miksujemy do połączenia składników na koniec dodajemy po łyżce sera i miksujemy . W osobnej misce ubijamy białka na sztywną pianę z odrobiną soli.Dodajemy do masy i mieszamy na wolnych obrotach. Masę wlewamy do formy i wstawiamy do nagrzanego piekarnika 170 stopni 50-60 min.