Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik z galaretką *(osobista inspiracja)
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3808
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41987
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 452
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 260
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 395
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3808
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41987
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 452
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 260
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 395
Składniki
Herbatniki kruszymy i łączymy z miękkim masłem.Przepis na formę 23x23 lub tortownice 24 cm odstawiamy .Żółtka oddzielamy od białek.Masło ucieramy z żółtkami,do puszystej masy dodajemy mąkę i miksujemy do połączenia składników na koniec dodajemy po łyżce sera i miksujemy . W osobnej misce ubijamy białka na sztywną pianę z odrobiną soli.Dodajemy do masy i mieszamy na wolnych obrotach. Masę wlewamy do formy i wstawiamy do nagrzanego piekarnika 170 stopni 50-60 min.