Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy w przygotowaniu sernik, który polubią nie tylko dorośli, ale również dzieci.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 314
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 464
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1176
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 314
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 464
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1176
Składniki
Okrągłą brytfannę posmarować masłem, aby sernik bez problemu odchodził od ścianek. Kolejno każdą galaretkę zalać około 2 szklankami wrzątku i dobrze wymieszać, by nie powstały grudki. Ostudzić, następnie dodać serek waniliowy i wymieszać do jednolitej masy. Wlewać do brytfanki i odstawiać do zastygnięcia do lodówki. Po wlaniu wszystkich warstw z serkiem na wierzchu ułożyć owoce, według uznania, zalać ostatnią galaretką i odstawić do lodówki. Smacznego!!!