Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 338
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1347
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25286
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 338
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1347
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25286
Składniki
W 100 ml ciepłej zalewy z brzoskwiń rozpuścić żelatynę. Serek zmiksować z żelatyną, kremówką ubitą z cukrem waniliowym, sokiem i skórką z cytryny.Galaretkę przygotować według przepisu.
Na dno tortownicy położyć spód biszkoptowy. Nałożyć na niego masę serową wymieszaną z pokrojonymi truskawkami i brzoskwiniami. Odstawić do stężenia. zalać tężejącymi galaretkami i schłodzić.