Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubimy wszelakie ciasta, najbardziej te z owocami. Ciasta i słodkości nie są naszą domeną, jednak czasami coś wyjdzie ;)
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 378
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 378
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Składniki
W garnku z dodatkiem mleka, podgrzewamy ser oraz rodzynki. Zagotowujemy, zmniejszamy płomień dodając pokrojone w kostkę brzoskwinie, ksyliotol i agar. Dokładnie mieszamy. W blaszce układamy biszkopty, wylewamy schłodzoną masę serową, równamy. Chłodzimy. Na wierzch układamy owoce. Zalewamy galaretkami uprzednio schłodzonymi. Całość studzimy.