Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,niecodzienne,pyszne:) Nigdy nie zostaje na dłużej :)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 602
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 295
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1505
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 602
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 295
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1505
Składniki
Najpierw przygotowujemy owsiano-czekoladowy spód.Rozpuszczamy w garnku masło,cukier i kakao,powastały krem czekoladowy mieszamy z płątkami owsianymi i wałkujemy na cieńki placek,wykładamy tortownicę.
Następnie mieszamy musli z miodem,jeżeli posiadamy miód skrystalizowany,podgrzewamy go.Powstałą masę wykładamy na ostudzoną warstwę czekoladowo-owsianą
Galaretkę przygotowujemy według zaleceń producenta,aczkolwiek dodajemy mniej wody o jakąś 1/Ostudzoną w ilośći 3/4 mieszamy z serem.Wykładamy tortownicę.W masę wciskamy herbatniki.Odkłądamy na conajmniej godzinę do lodówki.
Po zastygnięćiu sernika,wylewamy resztę galaretki na wierzch.Pozostawiamy do zastygnięcia.