Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,niecodzienne,pyszne:) Nigdy nie zostaje na dłużej :)
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 548
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 1969
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 144
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 212
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 548
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 1969
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 144
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 212
Składniki
Najpierw przygotowujemy owsiano-czekoladowy spód.Rozpuszczamy w garnku masło,cukier i kakao,powastały krem czekoladowy mieszamy z płątkami owsianymi i wałkujemy na cieńki placek,wykładamy tortownicę.
Następnie mieszamy musli z miodem,jeżeli posiadamy miód skrystalizowany,podgrzewamy go.Powstałą masę wykładamy na ostudzoną warstwę czekoladowo-owsianą
Galaretkę przygotowujemy według zaleceń producenta,aczkolwiek dodajemy mniej wody o jakąś 1/Ostudzoną w ilośći 3/4 mieszamy z serem.Wykładamy tortownicę.W masę wciskamy herbatniki.Odkłądamy na conajmniej godzinę do lodówki.
Po zastygnięćiu sernika,wylewamy resztę galaretki na wierzch.Pozostawiamy do zastygnięcia.