Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,niecodzienne,pyszne:) Nigdy nie zostaje na dłużej :)
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 32
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 114
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 701
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 80
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 32
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 114
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 701
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 80
Składniki
Najpierw przygotowujemy owsiano-czekoladowy spód.Rozpuszczamy w garnku masło,cukier i kakao,powastały krem czekoladowy mieszamy z płątkami owsianymi i wałkujemy na cieńki placek,wykładamy tortownicę.
Następnie mieszamy musli z miodem,jeżeli posiadamy miód skrystalizowany,podgrzewamy go.Powstałą masę wykładamy na ostudzoną warstwę czekoladowo-owsianą
Galaretkę przygotowujemy według zaleceń producenta,aczkolwiek dodajemy mniej wody o jakąś 1/Ostudzoną w ilośći 3/4 mieszamy z serem.Wykładamy tortownicę.W masę wciskamy herbatniki.Odkłądamy na conajmniej godzinę do lodówki.
Po zastygnięćiu sernika,wylewamy resztę galaretki na wierzch.Pozostawiamy do zastygnięcia.