Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sernik na zimno z orzechami"
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 160
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1113
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 160
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1113
Składniki
Masło rozpuść i wystudź. Ciastka pokrusz, wymieszaj z masłem, wyłóż na dno tortownicy. Orzechy posiekaj. Żelatynę rozpuść w 1/2 szklanki gorącej wody, wystudź. Delikatnie zmiksuj twaróg, śmietanę, przesiany cukier, wlewaj powoli żelatynę.
Masę wylej na spód, wyrównaj powierzchnię, posyp orzechami. Schładzaj w lodówce minimum godzinę.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień