Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2857
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2857
Składniki
Wszystkie składniki oprócz galaretki, śliwek i biszkoptów miksujemy. Na dnie tortownicy układamy biszkopty następnie wykładamy masę i wstawiamy do lodówki na ok. 2-3 godziny. Po tym czasie na wierzchu układamy połówki śliwek i zalewamy wcześniej rozpuszczoną i ostudzoną galaretką. Wstawiamy do lodówki na całą noc.